Workshops, lezingen en excursies

Workshops


Op dit moment is het workshopprogramma beperkt tot privé workshops macrofotografie. Dit zal op termijn worden uitgebreid met geplande workshops. Houd deze website of de Facebookpagina goed in de gaten, want daar worden alle nieuwe evenementen aangekondigd.

Privé workshop macrofotografie

Heb je interesse in macrofotografie en wil je beter leren fotograferen? Dan is een privé workshop macrofotografie een perfecte manier om dit te bereiken. De workshops worden geheel afgestemd op jouw doelen en wensen. Deze worden vooraf uitgebreid besproken en de inhoud van de workshop wordt hier op afgestemd. In het veld ben je zelf bezig en leer ik je verschillende technieken om je fotografie naar een hoger plan te brengen.

Heb je interesse in een privé workshop macrofotografie, neem dan contact op voor de mogelijkheden en prijzen.


Lezingen


Regelmatig geef ik lezingen en presentaties voor diverse groepen, van volwassenen tot kinderen. Op dit moment bied ik drie verschillende avondvullende lezingen aan. Heb je interesse om mij als spreker uit te nodigen neem dan contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Iedere lezing wordt natuurlijk in samenspraak aangepast aan de persoonlijke wensen van het gezelschap.

Lezing: natuurfotografie (2x)

Ik geef verschillende lezingen over natuurfotografie. De een is gericht op natuurfotografen en gaat dieper in op de techniek achter de foto’s. Ik vertel uitgebreid over mijn werkwijze en de instellingen die ik gebruik tijdens het fotograferen. Hierbij heb ik geen geheimen en vertel ik openhartig over de totstandkoming van mijn foto’s

De andere lezing gaat meer over de beleving van natuurfotografie en is geschikt voor een veel breder publiek. Hier komen geen onderwerpen als diafragma of belichtingscompensatie aan de orde. Deze lezing gaat over mijn zoektocht naar het perfecte licht en de mooiste composities.

Lezing: Insecten verhalen

We weten allemaal dat het niet goed gaat met de insecten. In een ongekend tempo verdwijnen deze bijzondere beestjes met rampzalige gevolgen voor de rest van de natuur. Tijdens deze lezing wil ik het publiek verwonderen en enthousiasmeren. Insecten zijn unieke wezens met ongelofelijke verhalen. Door deze verhalen te delen, ondersteund met prachtige natuurfoto’s, hoop ik de mensen te raken en aan te steken met mijn liefde voor deze onmisbare diergroep.


Excursies


Als gediplomeerd natuurgids leid ik regelmatig groepen rond door de natuurgebieden in mijn omgeving. Tijdens een wandeling lopen we een mooie route door een natuurgebied, waarbij ik verschillende verhalen vertel over het gebied waarin we wandelen en de natuur die we onderweg tegenkomen.

Deze wandelingen worden natuurlijk aangepast aan het gezelschap en het seizoen, bovendien zijn ze interessant voor zowel kinderen als volwassenen. Bent u dus op zoek naar een leuke en leerzame invulling van bijvoorbeeld uw familiedag, bedrijfsuitje of activiteit met de buurtvereniging? Neem dan contact op voor de mogelijkheden.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.