Lezingen en presentaties

Ken je het verhaal van Jan en Jacob? Weet je hoe libellen aan hun naam komen? En waarom zijn luie nachtvlindervrouwen zulke goede moeders? Tijdens mijn lezingen en presentaties meng ik inspirerende verhalen, interessante weetjes en prachtige natuurfoto’s tot één boeiende verhaal.

Ben je op zoek naar een spreker voor je natuurvereniging, fotoclub, school, organisatie of bedrijf, dan ben je op het juiste adres. Ik verzorg presentaties over verschillende onderwerpen op het gebied van natuur en natuurfotografie. Iedere presentatie wordt op maat gemaakt, zodat het perfect aansluit bij de wensen van jou en die van het publiek, of ik nu een gastles geef voor een schoolklas op een basisschool of een presentatie voor een groep natuurfotografen.

Heb je interesse om mij te boeken als spreker neem dan contact op voor de mogelijkheden.