De auteur en fotograaf: Bjorn van Lieshout

Over de website Buitengewoon Bjorn

Buiten zijn is gezond, verminderd stress, is inspirerend en bovenal is het leuk! Op deze website wil ik je op een andere manier naar het buitenleven laten kijken.

Mijn natuurfoto’s en blogverhalen zijn er om je te inspireren en verwonderen. Ze laten de natuur zien zoals je hem nog niet kent.

Daarnaast laat ik mensen ook op een directe manier kennis maken met de natuur. Dit doe ik onder andere door het verzorgen van lezingen en presentaties.

Over Bjorn

Het zal je niet verwonderen dat ik mezelf graag omschrijf als ‘buitenmens’. Ik hou van de natuur, van mijn kleine moestuin en van natuurfotografie.

Sinds 2005 ben ik bezig met natuurfotografie en dan met name kleine dieren, bloemen en af en toe landschappen. Regelmatig verschijnen mijn foto’s en artikelen op websites, in magazines en boeken.

In juni 2019 heb ik de 2-jarige opleiding tot IVN-natuurgids afgerond. Tijdens deze cursus leerde ik niet alleen veel over de natuur, maar kreeg ik ook informatie over presentatietechnieken en excursievormen. Regelmatig leid ik, alleen of samen met andere gidsen, groepen belangstellende rond in de natuur of verzorg (avondvullende) lezingen en presentaties.

Via de website Buitengewoon Bjorn houd ik je op de hoogte van alle activiteiten die ik verzorg en vertel over mijn belevenissen.