Over

Over de website Buitengewoon Bjorn

De auteur en fotograaf: Bjorn van Lieshout Buiten zijn is gezond, verminderd stress, is inspirerend en bovenal is het leuk! Met deze website wil ik je op een andere manier naar het buitenleven laten kijken.

Mijn natuurfoto’s en blogverhalen zijn er om je te inspireren en verwonderen. Ze laten de natuur zien zoals je hem nog niet kent.

Daarnaast laat ik mensen ook op een directe manier kennis maken met de natuur. Dit doe ik onder andere door het verzorgen van workshops, lezingen en excursies.

Over Bjorn

Het zal je niet verwonderen dat ik mezelf graag omschrijf als ‘buitenmens’. Ik hou van de natuur, van mijn kleine moestuin en van natuurfotografie.

Sinds 2005 ben ik bezig met natuurfotografie en dan met name kleine dieren, bloemen en landschappen. Sinds 2018 ben ik fotoblogger voor Roots magazine. Maandelijks bespreek ik voor de website en social media van Roots één van mijn foto’s en vertel daarbij uitgebreid hoe deze foto tot stand is gekomen. In 2019  heb ik meegewerkt aan het boek ‘De mooiste fotolocaties van Zuid-Nederland‘. Daarnaast verschijnen mijn foto’s regelmatig op websites en in magazines.

In juni 2019 heb ik de 2-jarige opleiding tot IVN natuurgids afgerond. Tijdens deze cursus leerde ik niet alleen veel over de natuur, maar kreeg ik ook informatie over presentatietechnieken en excursievormen. Regelmatig leid ik, alleen of samen met andere gidsen, groepen belangstellende rond in de natuur of verzorg (avondvullende) lezingen.

Via de website Buitengewoon Bjorn houd ik je op de hoogte van alle activiteiten die ik verzorg en vertel over mijn belevenissen.

 

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.