Over

Buiten…

Iedereen geniet op zijn eigen manier van het buitenleven. Voor de één betekent dat een zondagse wandeling in het bos, terwijl een ander geniet van de verse groenten uit zijn eigen moestuin. Deze website is er voor iedereen die graag naar buiten gaat. In deze blog neem ik je mee naar mijn eigen natuurbeleving. Ik laat je op Buitengewoon Bjorn zien hoe mooi de natuur is en geef je informatie en tips om te genieten van het buitenleven. De veelal persoonlijke blogs zijn doorspekt met weetjes en ideeën.

De blog is verdeeld in twee gedeelten:

  • De moestuin: Hier kun je van alles lezen over het kweken van verse groenten, en natuurlijk ook hoe je deze groenten kan gebruiken in de keuken. Daarnaast staan er in deze categorie blogs over wildplukken.
  • De natuur: In dit gedeelte vind je heel veel informatie over de natuur. Mooie natuurgebieden, interessante planten en dieren om te zien, alles komt voorbij. Ook vind je in deze categorie blogs over de vele activiteiten van het IVN en over de natuurgidsencursus die ik volg. Ten Slotte staan in deze categorie veel artikelen over natuurfotografie.
…gewoon Bjorn

Hoi, ik ben Bjorn van Lieshout. Maar dat is niet het enige dat ik ben. Ik ben ook vader van drie geweldige kinderen, man van mijn lieve vrouw, amateur natuurfotograaf, natuurliefhebber, IVN-er, moestuinier en keukenprins. Van jongs af aan heb ik al genoten van het buitenleven en wil dit graag met anderen delen, vandaar dat ik deze website ben gestart. Ik wil anderen laten zien hoe mooi de natuur is en op hoeveel verschillende manieren je daarvan kan genieten.

Verwacht van mij geen literaire hoogstandjes, maar gewoon verhalen over mijn leven buiten in de natuur, met verwondering en passie.

Wil je meer van mijn foto’s zien, kijk dan op mijn Flickr pagina.