Fotografiegids vlinders en libellen

Een tijdje geleden werd ik benaderd of ik samen met een aantal andere natuurfotografen wilde meewerken aan een nieuw boek over vlinders en libellen. Daar hoefde ik natuurlijk niet heel erg lang over na te denken.

Een sprongetje vooruit naar een paar maanden later. Vandaag kreeg ik een mailtje met daarin de cover van het boek. Wauw, wat een prachtige voorkant. Met de foto’s van Silvia Reiche en Johannes Klapwijk heb je natuurlijk een heerlijke binnenkomer. En dan heb je de binnenkant nog niet gezien.

De cover van de fotografiegids vlinders en libellen.

Achter de kaft

Hoe mooi de buitenkant ook is, de binnenkant is pas echt bijzonder. Met een uniek concept is het hoofdredacteur Bob Luijks gelukt om een boek te maken dat het midden houdt tussen een veldgids en een fotogids.

Voor deze prachtige gids heb ik zeven soorten mogen beschrijven. Oftewel: Voor deze prachtige gids heb ik zeven technieken om een insect te fotograferen mogen beschrijven.

Voorinschrijving gestart

Aanstaande maandag gaat het boek naar de drukker. Het duurt dus nog even voordat ik het boek kan vasthouden en erin kan bladeren. De release van het boek is in het weekend van 26 en 27 juni. Om dit een beetje te vieren zal Chris Ruijter in dat weekend twee webinars verzorgen. Iedereen die Chris ooit heeft horen vertellen weet dat dit een bijzonder webinar beloofd te worden. Klik hier om je gratis aan te melden voor een webinar

Je kan nu al voorinschrijven op dit prachtige boek. Als je dat doet krijg je niet alleen met € 3,00 korting, maar je krijgt het boek ook nog eens gratis thuis gestuurd. En als je wel eens bezig bent met het fotograferen van vlinders of libellen, dan wil je deze gids straks in je boekenkast hebben staan.

Dit bericht heeft 2 reacties

  1. Ria van Lieshout

    Ik ben ook super trots op jou zoon.

    1. Bjorn van Lieshout

      Dankjewel mam.

Geef een reactie