27 oktober 2019 – Paddenstoelen estafette

Op zondag 27 oktober organiseren IVN Veghel en Koffie- en Theehuis de Boswachter weer een paddenstoelen estafette.

Wil je meer weten over paddenstoelen? Kom dan op zondag 27 oktober naar de Boswachter in Erp. Van daar uit vertrekt tussen 10:30u en 12:00 ieder kwartier een IVN natuurgids voor een wandeling van ongeveer 45 minuten door het bos. Tijdens de wandeling leer je van alles over de bijzondere wereld van de paddenstoelen. Je komt meer te weten over de functie van paddenstoelen, over de verschillende soorten en over hun groeiwijze. Het is de laatste tijd erg nat geweest, dus het bos staat nu vol met paddenstoelen van veel verschillende soorten.

Naast de wandelingen staat er op het grasveld bij de boswachter een informatiestand over paddenstoelen en het IVN. Na afloop kun je genieten van een hapje en een drankje bij Koffie- en Theehuis de Boswachter.

Je vindt de Boswachter aan de Gemertsedijk 10 te Erp in bosgebied ‘t Hurkske. Het is niet nodig om je voor deze activiteit op te geven en deelname is gratis.

Paddenstoelen in ‘t Hurkske

Over Bjorn van Lieshout

Hoi, ik ben Bjorn van Lieshout. Maar dat is niet het enige dat ik ben. Ik ben ook vader van drie geweldige kinderen, man van mijn lieve vrouw, amateur natuurfotograaf, natuurliefhebber, IVN-er, moestuinier en keukenprins.

Geef een reactie